Dakbedekking

Wilt u uw dakbedekking op uw platte dak laten vervangen? Dan kan de dakdekker dit op 2 verschillende manieren uitvoeren. In veel gevallen is het mogelijk om een nieuw laag dakbedekking over de bestaande laag aan te brengen. Deze optie brengt minder kosten met zich mee.

Wanneer u ervoor kiest om direct uw dak te laten isoleren of wanneer er al te veel lagen dakbedekking aangebracht zijn, dan zal het complete dak vervangen moeten worden. Dit betekend dat de dakdekker de oude lagen van uw dakbedekking verwijderd en de dakdekker uw dak voorziet van een nieuwe laag dakbedekking.

Dakbedekking_Plat_Dak Dakbedekking plat dak

Verschillende type dakbedekking

De 2 meest gebruikte soorten dakbedekking zijn Bitumen en EPDM. Welk soort dakbedekking de beste optie is voor uw dak, is afhankelijk van de eisen en omstandigheden. De dakdekker bespreekt graag de verschillende opties met u.

Kosten dakbedekking

De kosten voor het plaatsten van nieuwe dakbedekking is zeer afhankelijk van het type dakbedekking welke nodig is en uiteraard het oppervlakte welke bedekt moet worden. Als u contact met ons opneemt dan bespreken wij graag alle opties met u.

Werkgebied:

IJmuiden, Velsen, Velsen-Noord, Velserbroek, Beverwijk, Velsen-Zuid, Heemskerk, Haarlem, Santpoort, Driehuis, Santpoort-Zuid, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort

JG Dakwerken

Alexanderbellstraat 26
1972 RC  IJmuiden

tel. 0615272842
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook-transparent-logo-s Dakbedekking plat dak    new-instagram-logo-png-transparent-s Dakbedekking plat dak

Offerte aanvragen