Lood- en zinkwerk

Al eeuwenlang worden lood en zinkwerk gebruikt voor het afdichten van alle verschillende type daken en voor het afvoeren van hemelwater. Wanneer uw lood en zinkwerk op professionele wijze wordt gemonteerd, is bewezen dat uw waterkeringen meer dan 50 jaar zullen voldoen en zal onderhoud vrijwel niet nodig zijn. Mocht uw lood en zinkwerk aan vervanging toe zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

WhatsApp_Image_2021-09-03_at_204449 Lood- en Zinkwerk

Installatie van lood en zinkwerk

Voor de installatie van uw lood en zinkwerk komen wij graag bij u langs om alles in te meten. Zinkwerk word namelijk op maat gemaakt voor ieder dak.

Lood en zinkwerken kunnen voor vele doeleinden op een gebouw gebruikt worden, voor zowel schuine daken als platte danken. Hierbij kunt u denken aan;

  • zinken dakgoten
  • regenafvoeren
  • zinken afdeklijsten
  • Loden afwerking daknok
  • Loden afwerkingen schoorstenen en dakkapel

Kosten van lood en zinkwerk

Om de kosten van lood en zinkwerk aan uw dak te bepalen vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij komen dan graag bij u langs om alle afmetingen professioneel in te meten en u een offerte op maat toe te doen.

Werkgebied:

IJmuiden, Velsen, Velsen-Noord, Velserbroek, Beverwijk, Velsen-Zuid, Heemskerk, Haarlem, Santpoort, Driehuis, Santpoort-Zuid, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort

JG Dakwerken

Alexanderbellstraat 26
1972 RC  IJmuiden

tel. 0615272842
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook-transparent-logo-s Lood- en Zinkwerk    new-instagram-logo-png-transparent-s Lood- en Zinkwerk

Offerte aanvragen